Odbojkaški meč u Sarajevu

Počinje borba za Premijer ligu: Bosna i Gradina danas igraju prvi meč finala

Endin Čaušević

Finalna runda play offa prve Federalne Superlige za odbojkaše počinje utakmicom između OK Bosna Sarajevo i ekipe OK Gradina Srebrenik. 

Prva utakmica se igra danas u Skenderiji sa početkom u 18 sati. Tim povodom iz odbojkaškog kluba Bosna pozivaju sve ljubitelje odbojkaške igre da u što većem broju dođu na utakmicu i na taj način daju podršku odbojkaškom sportu u Sarajevu.

Treba napomenuti da su odbojkaši Bosne u ovoj sezoni uglavnom prekaljeni asovi sa značajnim iskustvom igranja u BiH, inostranstvu i reprezentaciji naše zemlje.

U ime igrača OK Bosna, kapiten ekipe Amar Fatić nam je obećao da će sarajevski odbojkaši dati sve od sebe da realiziraju ovosezonski cilj, a to je ulazak u Premijer ligu BiH i povratak odbojke u glavni grad BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.