OK Ilijaš - OK Bosna 2:3

Odbojkaška 1. Federalna Superliga

OK Ilijaš - OK Bosna 2:3

S. Grebović

U Ilijašu je odigran derbi 1.Federalne Superlige. Sastale su se ekipe koje direktno odlučuju o prvom mjestu prije doigravanja za play off, OK Ilijaš i OK Bosna Sarajevo.

U zanimljivoj i napetoj utakmici, odigranoj pred skoro ispunjenim tribinama sportske dvorane u Ilijašu, pobjeda je pripala ekipi sarajevske Bosne, popularnih "Studenata", rezultatom 2:3, po setovima 16:25; 27:25; 14:25; 26:24 i 13:15. 

U uzbudljivoj i napetoj utakmici gledatelji su istinski mogli uživati.

Ovom pobjedom Bosna u play off ulazi sa prve pozicije i nameće se kao najozbiljniji pretendent za ulazak u Premijer ligu BiH. OK Ilijaš sa drugog mjesta ide u play off, koji će se igrati narednog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi