Nema namjeru napuštati Barcelonu

Coutinho britanskim medijima dao do znanja gdje želi nastaviti karijeru

Admin Čaušević

Philippe Coutinho nema namjeru napusitti Barcelonu. Potvrdio je to sjajni brazilac u izjavi za Sunday Mirror. 

Coutinho je poručio da u svojim planovima ne vidi povratak u Premiership te da s timom iz Katalonije želi osvojiti što je moguće više trofeja.

"Moja glava je u Barceloni, povratak u Premiership nije u mojim planovima. Ovo je moja druga sezona u Barceloni, već sam osvojio neke trofeje, ali želim još", kazao je Coutinho pri čemu je vjerovatno mislio na osvajanje Lige prvaka.

Barcelona je Coutinha u januaru 2018. godine platila 135 miliona eura, a dojam je da za sada nije opravdao uloženi novac.

Posljednjih sedmica inostrani mediji nagađaju oko njegovog povratka na Ostrvo, tačnije prelaska u Manchester United, a navodno ga i Neymar pokušava nagovoriti da pređe u PSG.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.