Šta je Pique rekao Diegu Costi pa ga je uspio smiriti?

Glavna tema u Španiji

Šta je Pique rekao Diegu Costi pa ga je uspio smiriti?

Endin Čaušević

Napadač Atletico Madrida, Diego Costa, danas je glavna tema španske javnosti.

Costa je sinoć u derbiju između Barcelone i Atletica dobio direktan crveni karton u 28. minuti zbog gnusnih psovki koje je uputio glavnom sudiji Gilu Manzanu.

Španski mediji prenose da ga čeka žestoka kazna, te da bi mogao biti suspendovan na čak osam utakmica. Costa je htio da se obračuna sa sudijom, ali je onda reagovao Gerard Pique koji ga je uspio smiriti i poslati u svlačionicu.

Dok su ostali igrači Atletica okružili sudiji Pique je uhvatio Costu i povukao ga ka tunelu. Španski mediji prenose da je upravo Pique spasio Costu još gore kazne.

Madridski AS objavio je danas i šta je Pique rekao Costi i kako ga je u sekundi uspio smiriti.

"Šta ti je? Prestani da pričaš. Šta želiš da dobiješ četiri utakmice suspenzije?" govorio je Pique koji je za divno čudo na taj način uspio da smiri Costu i pošalje ga prema svlačionici.

Kasno je za kajanje: Diego Costa zaplakao kada je ušao u svlačionicu!

Dosta drame bilo je i kada je Costa otišao u svlačionicu Atletica. Španski mediji prenose da je Costa u svlačionici tek shvatio šta je uradio, ali da je bilo kasno da se kaje. Navodno, on je čak i zaplakao jer je očito shvatio da će dobiti žestoku kaznu zbog svog verbalnog divljanja na terenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Madridski AS jutros je objavio da prema Costi neće biti milosti da će on dobiti čak osam utakmica suspenzije što znači da ga nećemo gledati u La Ligi više ove sezone.

Također, Costa će propustiti i prvo kolo nove sezone španskog prvenstva ukoliko i nakon ljetnog prelaznog roka ostane igrati u Španiji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

payron
reko mu je mozes spavati sa sakirom samo se smiri
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi