FOTO: Facebook FK Turija

Domaći napustili susret

Sve smo vidjeli u bh. nogometu, ali ovo još ne: Korišteno vatreno oružje, pa prekinut meč

Samir Mlaćo

O današnjem meču Druge lige TK između Turije i Stjepan Polja dugo će se pričati. Naime, meč je prekinut u 35. minuti kod vodstva gostiju 2:0.

Domaći nogometaši u tom trenutku nisu htjeli da nastave meč, a iz FK Turija su za SportSport.ba istakli da su to morali uraditi zbog jednog gostujućeg navijača koji je tokom meča koristio vatreno oružje.

"Pri rezultatu 2:0 za goste, jedan gostujući navijač je koristio vatreno oružje. To nam je poslije meča potvrdio i pomoćni sudija. Pronađene su i čahure, uskoro ćemo vam proslijediti slike. Redar je rekao da je taj navijač pucao u zemlju, a i policija je i izvještaju navela da se to desilo, te je izuzela čahure. Sudije su čak željele da nastave meč, naši momci nisu jer su bili pod strahom i to su uradili samovoljno", istakli su iz FK Turija za SportSport.ba.

U bh. nogometu smo se zaista nagledati svega, ali očigledno da ima stvari koje nas svakog vikenda mogu ponovo iznenaditi.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Šta će na kraju odlučiti službena lica ovog meča, odnosno organi Saveza Tuzlanskog kantona ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.