Meč 31. kola neće se igrati na Tušnju

Gdje će Tuzla City ugostiti Sarajevo? · Saznajemo

Edmir Škorić

Utakmica 31. kola Premijer lige BiH između Tuzla Cityja i Sarajeva neće se igrati na Tušnju.

S obzirom da se posljednja tri kola igraju u istom terminu, a i Sloboda i Tuzla City su u 31. kolu domaćini, ekipa iz Simin Hana morat će da potraži novi stadion za odigravanje te utakmice.

Prema saznanjima SportSport.ba, utakmica će se najvjerovatnije odigrati u Srebreniku na stadionu Gradine.

Gradina i Tuzla City će uskoro potpisati dogovor o saradnji u budućnosti, a u redovima srebreničkog drugoligaša nemaju ništa protiv da oni ugoste ekipe Tuzle i Sarajeva. Štaviše, bit će im, kako kažu, čast.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz TC su nam potvrdili da su poslali zahtjev u Gradinu i sada se čeka da se postignu konačni dogovori.

Tkaođer, ostaje da nadležni organi zaduženi za infrastrukturno pitanje u Nogometnom savezu BiH pregledaju stadion u Srebreniku i na kraju donesu odluku o tome da li će meč 31. kola između Tuzla Cityja i Sarajeva biti odigran upravo u ovom gradu nedaleko od Tuzle.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.