Veliki potencijal

Marcelov sin donio titulu pionirima Reala i umalo rasplakao oca

Endin Čaušević

Pioniri Real Madrida osvojili su titulu prvaka Španije, a jedan od najzaslužniji za to je sin fudbalera kraljevskog kluba Marcela, Enzo Gattuso.

Marcelov sin će tek proslaviti deseti rođendan u septembru, ali je već pokazalo da se radi o velikom potencijalu. Njegov otac u Real Madridu igra već 12 godina, a čini se da je i pred njegovim sinom ista budućnost.

Naime, Enzo Gattuso nastupa za pionire Reala koji su postali prvaci, a on je odigrao sjajnu sezonu. Dao je čak 24 gola i bio je jedan od najboljih igrača ovog tima.

U odlučujućoj utakmici za prvaka on je postigao hat-trick i donio titulu svom timu. Čak je i Marcelo bodrio svog sina na ovoj utakmici i nakon meča poručio je da je izuzetno ponosan na ono što je njegov sin ostvario ove sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.