Marca: Isco ima samo jednu želju

Špekulacije o transferima odlaze u prošlost...

Marca: Isco ima samo jednu želju

Već odavno se špekuliše da je Isco na izlaznim vratima Real Madrida, a pojedini mediji smatraju da ga neće spasiti ni to što se na klupu Kraljeva vratio Zinedine Zidane.

Dok je na klupi Reala sjedio Solari Isco je "protjeran" iz prvog tima, a puno bolja situacija za španskog veznjaka nije bila ni dok je Kraljevima kormilario Julen Lopetegui.

Ipak, vratio se Zidane, pa Isco ponovo ima sve važniju ulogu u ekipi Reala.

Podsjetimo, dok je na klupi Reala bio Solari, Isco nije počeo niti jednu utakmicu La Lige ili Lige prvaka. Ipak, Zidane ga polako, ali sigurno vraća u tim, a Isco je i pogađao u nedavnim pobjedama nad Celtom i Huescom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca sada tvrdi da je Isco poslao jasnu poruku hijararhiji Reala, te da je jedino što želi ostanak na Santiago Bernabeu.

Isco je pod ugovorom sa Real Madridom do 2021. godine, a do povratka Zidanea se povezivao sa transferima u Chelsea, Juventus, pa čak i Barcelonu...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vitez
Vi ste ga povezivali, niko drugi
1 0
e_jbga
Škoriću bože želim te kao svog menađđera...pozz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi