Trener Širokog nakon TOŠK-a

Sedloski: Malo sam ljut na igrače što nisu dali više golova danas

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega plasirali su se u finale Kupa Bosne i Hercegovine.

Široki je s ukupnih 3:0 bio bolji u dvomeču protiv tešanjskog TOŠK-a, a igrači Goce Sedloskog danas u u revanšu koji se igrao u Zenici pobijedili s 1:0.

Trener klub s Pecare nakon utakmice za SportSport.ba izjavio je da je ekipa ispunila zadani cilj, a to je plasman u finale Kupa Bosne i Hercegovine.

"Naš cilj je bio da dođemo do finala i to smo uradili. Kontrolisali smo danas utakmicu nakon što smo poveli s 1:0 i malo sam ljut na igrače što nisu dali još neki gol. Važno nam je bilo da uđemo u to finale i sada se već okrećemo prvenstvu", rekao je Sedloski koji se osvrnuo na derbi protiv Sarajeva koji se igra u nedjelju u Premijer ligi.

"Trebamo se sada malo odmoriti, ali već sutra treniramo. Neke igrače smo odmarali za nedjelju. Vidjet ćemo kako ćemo se osvježiti. Znamo da je Sarajevo prvo i cilj je da odigramo što bolji meč, pa ko bude bolji neka pobijedi".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.