Nebo nad Mostarom večeras je doslovno gorjelo

Navijači HŠK Zrinjski nastavljaju slaviti 25. rođendan grupe

Ultrasi "zapalili" Mostar

Mostarski Ultrasi, navijači HŠK Zrinjski, ovih dana proslavljaju svoj 25-ti rođendan, četvrt stoljeća od početka djelovanja na bosanskohercegovačkoj navijačkoj sceni.

Nakon što su sinoć napravili veliki karusel s preko 100 automobila koji su prolazili gradom i manje bakljade u centru grada u ulici Kralja Tomislava Ultrasi su večeras otišli dalje i doslovce zapalili kišno nebo iznad Mostara.

Stotine signalnih raketa poletjele su s okolnih brda i osvijetlile cijeli grad i okolicu što je rezultiralo zaista impozantnom scenom i fotografijama, dok je isto urađeno i s najviših mostarskih zgrada.

Kulminacija proslave rođendana Ultrasa očekuje se na subotnjoj utakmici u kojoj će HŠK Zrinjski ugostiti FK Željezničar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.