Mostarski Ultrasi slave 25 godina postojanja

Veliki karusel ulicama Mostara

Mostarski Ultrasi slave 25 godina postojanja

Navijačka skupina Ultras Mostar sutra će proslaviti 25 godina od osnivanja i početka djelovanja grupe. U gradu na Neretvi već večeras je počelo slavlje kojim će članovi ove navijačke skupine obliježiti četvrt stoljeća postojanja.

Rođendansko slavlje otpočelo je velikim karuselom po ulicama grada a po Mostaru kruži stotinjak automobila s obilježjima mostarskog HŠK Zrinjski. 

Navijačka kolona večeras je zastajala na nekoliko dijelova grada što su začinili gromoglasnom pjesmom i pokojom upaljenom bakljom.Grupa je nastala u teškim vremenima i kroz sve ove godine postala jedna od najrespektabilnijih u državi a kulminacija ovog slavlja bi trebala biti viđena u subotu kada će HŠK Zrinjski dočekati sarajevski Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Rizzle84
Bas je glupo biti ultras iz Mostara
91 0
Mu'min Juventino FKS
Cestitke navijacima najatarijeg BH kluba, sad naravno zelim vam da poderete malog zelju selju :)
0 34

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi