Ostali bez Mini Coopera

Dok je gledao Juventus, ispred kuće igrača Rome ukraden auto

Admin Čaušević

Prethodna dva dana igrani su mečevi četvrtfinala Lige prvaka. Jedini remi u četiri meča viđen je na Amsterdam Areni, Ajax i Juventus su odigrali 1:1. 

Susret ispred malih ekrana u svom toplom domu pratila je i porodica Zaniola koju je jutros zatekla loša vijest. Ispred porodične kuće ukraden je automobil majke Nicole Zaniola.

Francesca Costa je ostala bez svog Mini Coopera, a lopovima je poslala i poruku putem Instagrama.

"Želim se zahvaliti i poželiti sretan Uskrs onim koji su nam sinoć ispred kuće ukrali automobil", poručila je Francesca.

Costa je u gostujući u emisiji Iene govorila i o budućnosti svog sina.

"Dovoljno mi je da je dobro, treba uraditi ono što ga čini sretni. Prelazak u Juventus? Odanost klubu je jedna, ona Romi, ali bio navijala za mog sina ubuduće", rekla je Francesca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Otkrila je da li se Nicola radovao nakon sinoćnjeg majstorskog gola Cristiana Ronalda.

"Od igrača koji trenutno igraju je Cristiano Ronaldo. Jučer sam gledala Ajax - Juventus...Je li Nicola slavio Ronaldov gol? Samo je rekao "Mamaaa kakav gol".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.