Može li Čelik do važna tri boda?

Zeničanima dodatni motiv pred Krupu: Kasumović ponovo obećao premije

Samir Mlaćo

NK Čelik nastavlja borbu za Europu. Pred Zeničanima je gostovanje davljeniku Krupi kojoj je sutrašnji meč vjerovatno zadnja šansa da pobjedom ostane u igri za opstanak.

U Čeliku su svjesni važnosti utakmice, a gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović obećao je nogometašima premije za pobjedu protiv Krupe.

"Nakon što je za pobjedu protiv ekipe Radnika obećao premije igračima u iznosu od 20.000 KM, Gradonačelnik Grada Zenice Fuad Kasumović je obećao premije i za pobjedu protiv Krupe u istom iznosu. Kao što smo i ranije objavili Kasumović se na ovaj potez odlučio zbog motivisanja igrača u borbi za izlazak na evropsku scenu i predstavljanja Zenice kroz Čelik u jednom lijepom svjetlu", istakli su iz NK Čelik.

Sigurno da će obećana premija biti dodatni motiv izabranicima Arslana Cihata Arslana.

Meč u Krupi na Vrbasu igra se sutra od 16:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.