Trener NK Čelik "otpisao" trojicu igrača
Trener Zeničana u narednom periodu ne računa na usluge trojice igrača, koji će trenirati s juniorima

U narednom periodu trenirat će s juniorima

Trener NK Čelik "otpisao" trojicu igrača · Saznajemo

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika pripremaju se za naredno kolo Premijer lige BiH, gdje će ponovo u goste, ovaj put ekipi Krupe.

Naredna utakmica od velikog je značaja za ekipu trenera Cihata Arslana, jer može odrediti put Čelika do kraja sezone, ako Zeničani osvoje tri boda, onda bi već ozbiljno kucali za jedno od mjesta koja vode u Evropu.

Pisali smo već kako je novi trener Cihat Arslan uveo svoje metode rada na Bilinom polju, koji je većina igrača s velikim zadovoljstvom prihvatila, svi su oduševljeni njegovim radom, te na treningu daju maksimum kako bi se izborili da budu u uskoj konkurenciji za sastav.

Ipak od ponedjeljka kako saznaje SportSport.ba trojica igrača više ne treniraju s ekipom, odlukom trenera Cihata Arslana u narednom periodu s juniorskom selekcijom će trenirati Namir Alispahić, Selim Aydemir i Amit Guluzade.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Alispahić se prošlog ljeta vratio na Bilino polje, ali je u ovoj sezoni uspio skupiti svega tri nastupa i to ulazeći s klupe za rezervne igrače. Amit Guluzade bivši reprezentativac Azerbejdžana, te Selim Aydemir bivši mladi reprezentativac Turske nisu još debitovali za Čelik, ali očito da ono što su pokazivali na treningu, ali i na prijateljskoj utakmici protiv visočke Bosne prošle srijede nikako nije zadovoljilo stručni štab.

Ova trojica igrača do daljnjeg će trenirati s juniorskom ekipom, tako da u narednim utakmicama neće biti u konkurenciji za seniorski sastav. Očito da stručni štab zanimaju samo spremni i motivisani igrači, koji se na svakom treningu dokazuju i nameću za uži sastav.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nickizedostizeko
A šta je sa Adilovićem? Turci došli a i dalje Šeki gura svoje, Čelik će ozdraviti kad porodica Adilović ne bude imala nijednog svog člana u i oko Čelika.
1 2
CHATA
Bas tako,mnoga govna isplivaju kada je Celik u pitanju,taj govnar koji pise za Adilovice bas.nema.pojma i vidi se.da je opterecen momcima,nidje veze,mozda i.2 naj bolja igraca su pislije dedica i dilavera njih dvojica ali niti igraju niti subu kombinaciji,TAKO DA TI KLOSARU FOL NICAZE DO KOSTI SI SUPAK DO KOSTI koji ne prati Celik i ne volis Celik,jebiga ako ti toliko smetaju ti Adilovici skoci sa lamele.na.glavu ????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi