Norveški stručnjak ima računicu

Solskjaer istakao jasan cilj Uniteda u prvenstvu

Samir Mlaćo

Manchester United je poražen u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka od Barcelone sa minimalnih 1:0 i jasno je da će Crvenim đavolima trebati čudo ukoliko žele prolaz dalje.

United u isto vrijeme nastavlja borbu u Premier ligi, gdje trenutno zauzima šesto mjesto sa 61 osvojenim bodom.

Ipak, zaostatak za timovima do trećeg mjesto je veoma mali, pa Ole Gunnar Solskjaer vjeruje u svoje izabranike.

"Do kraja nam je potrebno što više bodova. Ako osvojimo petnaest bodova, bićemo među tri prvoplasirane ekipe. Mi želimo to, može i među četiri, ali težimo među tri. Sada smo fokusirani samo na meč sa West Hamom", kazao je Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United će West Ham ugostiti sutra od 18:30 sati, a nakon toga slijedi mu gostovanje Evertonu, domaći susret sa Man. Cityjem...

Manchester United će sutra pokušati prekinuti seriju od dva poraza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.