MLS liga

Medunjanin se mogao samo nakloniti Ibri, Nani zabio golčinu

Edmir Škorić

Los Angeles Galaxy je sinoć s 2:0 bio bolji od Philadelphije Union.

Galaxy predvođen Zlatanom Ibrahimovićem stigao je do pete pobjede u šestom kolu, a dvostruki strijelac za domaće bio je bivši golgeter mnogih evropskih velikana.

Ibra je u 27. minuti glavom zabio za 1:0, a devet minuta kasnije iz penala je postavio konačan rezultat. Za goste je 90 minuta odigrao bivši bh. reprezentativac Haris Medunjanin.

Novi gol postigao je i Carlos Vela, pošto je njegov Los Angeles FC s 2:0 savladao Cincinnati. Prvi gol je dao Kayek, upravo na asistenciju Vele.

Nani, bivši igrač Manchester Uniteda, zabio je gol iz slobodnjaka u 81. minuti za utjehu Orlanda kod Real Salt Lakea (2:1). DC United je s 3:2 slavio kod Colorada, dok je Dallas s 2:1 pobijedio Portland, a Atlanta je s 2:0 bila bolja od New England Revolutiona u gostima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.