Belgijanac nije bio sretan

Svi su danas u čudu gledali kako De Bruyne viče na Aguera, sada znamo i zašto

S. Pašalić

Manchester City je danas savladao Crystal Palace u gostima sa 3:1 i ponovo zasjeo na vrh Premier lige.

Građani su dominirali tokom cijele utakmice te su pored tri postignuta gola propustili još nekoliko odličnih prilika da postignu gol.

Ipak, pored dominacije i dobre igre jedan detalj iz 39. minute je zabrinuo navijače Cityja. Naime, Kevin De Bruyne bio je bijesan na svog saigrača Sergia Aguera.

De Bruyne je krenuo s loptom prema naprijed prije nego što je uputio loptu u smijeru svog saigrača. Ali Aguero, koji očito nije očekivao da će lopta proći je usporio na putu prema golu, te dopustio da lopta prođe pored njega i izađe van granica terena.

Belgijanac je nakon toga bio bijesan te je vikao i gestikulirao prema Agueru koji je u čudu posmatrao ponašanje svog saigrača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.