Musemić nakon meča

"Igrači su mi kod 11 razlike rekli da nam ne treba pritisak, e pa sad je pritisak"

Fudbaleri Sarajeva i Širokog Brijega danas su odigrali meč bez golova na Koševu.

Strateg Bordo tima Husref Musemić na press konferenciji nije bio pretjerano zadovoljan i rekao je sljedeće:

"Znali smo da će biti teško, Široki se dobro branio. Prvo poluvrijeme je odigrao dobro, ali u drugom smo dominirali. Nismo zabili gol i to je to. Tako je to u sportu. Naravno da sam nezadovoljan, naša prednost se topi. Kod 11 bodova razlike sam rekao igračima da ima još da se igra, a oni su rekli da ne treba stvarati pritisak, e sada je pritisak".

"Imamo još četiri boda prednosti i vidjet ćemo. Kroz razgovor i rad moramo ohrabriti ekipu. Sve je moguće. Zašto mi ne bismo mogli dobiti u Tuzli? Sada je sve u našim rukama", dodaje strateg tima s Koševa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.