11

Komentari (11)

andi
Kakva smješna izjava,nemože on voditi veliku ekipu,autoritet se ne gradi rasipanjem bodova kladionici itd.ovakva ekipa Sarajeva sa pravim trenerom 3 komada ovom krepanom širokom bi zabilo na polu vremenu..
gromovnik2
I nabijat ce im ih jos godinama ?
dasi
BOGAMI HUSREF KO NEKI VELIKI MUDRAC"AKO ZABIJETE GOL POBJEDIČETE" nu ,to nismo znali,a hočete li platu primiti?
Metropoljac
Zaboravio Husref da kaže ako daš 'jedan' gol nesmiješ primit. To je već filozofija. Husrefove izjave su uvijek za analizu
Honduras
Ovim igracim je potreban kvalitetan i ozbiljan psiholog
Analiticar
Mnogi su me napadali kada sam pisao da je ovaj (ne)covjek najveca i jedina sansa Zrinjskog. Sada i sami vidite da je tako
DobarDan
Nisu te napadali vec su ti je*ali komplet familiju dusmane. Ne znam kako te nije stid da kazes nesto za FKS klosaru smrdljivi. Crkni izdajnice je*o te onaj ko te napravio..
Harisss
E nek vas Mirko z.....va sad. Mozete misliti kako ce biti ako budu prvi. Samo Krupu ne zaboravite. Krupa je vas pad. Ne Zrinjski ne Siroki, krupa decki. Za......ce vas ultrasi kao sto je Petrovica Kukoc kad je reko: celavi ovo je Sahovska partija. Dovesti se u ovu poziciju nakon +11. Vraca vam se ono prije dvije godine kada ste u finalu kupa protiv sirokog dozivjeli nevidjeni fasizam i izgubili na penale kup i onda takvim slicnim omogucite da uzmu prvenstvo nakon sto ste pobijedili zelju. E naka vas Mirko bas z.....va. Bravo mirko iako si ti provokatorska p..da sve je ovo ovako.
Mostar
Treba ozbiljno moj Muaemicu svatit ovu Pl.. M.U.S.V.D.G..
Mirko
Ha ha ha radi guza,Zrinja nabio komplekse
Mostar
Mirko sipu racku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.