Užasne scene

Sudija zaplakao nakon što je golman zadobio dvostruki prelom noge

Endin Čaušević

Senegalski golman Khadim Ndiaye doživio je tešku povredu u subotu na meču protiv Casablance.

Njegov tim Horoya igrao je u okviru afričke Lige prvaka protiv Casablance, a meč je obilježio trenutak kada je Ndiaye zadobio stravičan lom noge.

Ndiayea je udario njegov saigrač koji je išao klizeći, a noga ovog senegalskog golmana pukla je na dva mjesta. Protivnički tim je zabio gol jer nisu znali šta se desilo, a onda je nastao muk na stadionu.

Glavni sudija Bamlak Tessema je prekinuo meč i kada je vidio o kakvoj povredi se radi počeo je plakat. Ndiayeovi saigrači se također nisu mogli suzdržati jer su bili šokirani težinom povrede njihovog saigrača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.