Zmajevi ponovo na vrhunskom stadionu: Pogledajte kako izgleda Stade Oceane

Reprezentativci sutra u Le Havreu protiv Senegala

Zmajevi ponovo na vrhunskom stadionu: Pogledajte kako izgleda Stade Oceane

K. Tanović, foto: K. Tanović

Zmajevi će sutra u 20:00 sati istrčati na travnjak stadiona Oceane u Le Havreu, gdje će u prijateljskom duelu odmjeriti snage sa selekcijom Senegala.

Nakon modernog kampa i Ludogorets Arene na kojoj su izabranici Roberta Prosinečkog savladali Bugarsku, selekcija BiH će opet imati priliku igrati na jednom vrhunskom stadionu.

Iako za francuske standarde ne previše velik, stadion Oceane je zaista zdanje izgrađeno prema posljednjim standardima i koristeći najnovije tehnologije.

Zvanično je otvoren 2012. godine prijateljskom utakmicom Le Havrea i Lillea, a na ovom stadionu kapaciteta 25.178 sjedećih mjesta svoje domaće utakmice igra upravo Le Havre, dok je predviđeno da sljedeće godine bude mjesto odigravanja utakmica FIFA-inog Svjetskog prvenstva za žene.

Top Komentari

Bego
Ma kakav ovaj stadion. Niste vi vidjeli bilino polje :D
7 0
gogs
Pa ne igramo protiv Francuske jooooooooj novinara ccccc
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi