Komentari oduševljavaju

Kako Jusuf Nurkić prati utakmice Portland Trail Blazersa?

Midhat Šljivak

Portland Trail Blazersi su sjajno otvorili playoff seriju protiv Oklahoma City Thundera.

Sinoć je ovaj tim dobio i drugi meč na svom parketu i sada ima vodstvo u seriji od 2:0 i to bez pomoći teško povrijeđenog bh. centra Jusufa Nurkića.

Naravno, fantastični bh. košarkaš sve to prati sa strane, a njegovi komentari na igru i utakmicu na Twitteru su zaista fantastični.

Nurk je poznat kao veliki šaljivdžija. To dovoljno pokazuju i tweetovi koje je objavio tokom sinoćnjeg meča i zaista je nevjerovatan.

Podsjetimo, Jusuf je tokom ove sezone posebno žestoke duele imao sa Oklahomom. Uspio je isprvocirati zvijezde ovog tima Paula George i Russella Westbrooka, a umalo je došlo i do fizičkog obračuna.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.