Predstavnici Željezničara na čelu s Nihadom Selimovićem razgovorali o potencijalnoj lokaciji trening kampa

Na području Općine Novi Grad

Obavljeni pregovori: Željezničar uskoro kreće s izgradnjom fudbalskog kampa?

Admin Čaušević, foto: T. Hebib

FK Željezničar već godinama traži idealno rješenja za izgradnju Trening kampa. Iz tog razloga rukovodstvo kluba s Grbavice se danas sastalo s Semirom Efendićem, načelnikom Općine Novi grad.

Glavna tema sastanka je bio razgovor o potencijalon lokaciji na kojoj bi se mogao graditi budući kamp Plavih.

"Načelnik Općine Novi Grad, Semir Efendić, i predstavnici FK Željezničar održali su sastanak u vezi s eventualnom saradnjom između najtrofejnijeg bh. kluba i najveće općine u Sarajevu.

FK Željezničar su predstavljali predsjednik Kluba, Nihad Selimović, član Upravnog odbora, Jasmin Lizde, te članovi stručnog štaba Amar Osim i Adnan Gušo.

Tema razgovora bila je potencijalno zemljište Općine Novi Grad koje bi FK Željezničar koristio za izgradnju fudbalskog kampa, a u narednom periodu Općina će poslati moguće opcije", saopšteno je iz FK Željezničar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.