Datum odigravanja utakmice će biti poznato u naredni danima

Zvanično: Dinamo dolazi na Tušanj za Slobodin rođendan!

Samir Mlaćo

U sjajnom meču Sloboda je u subotu pred svojim navijačima nakon preokreta savladala lidera FK Sarajevo (2:1) te tako upisala nova tri boda.

Tuzlaci su pružili kvalitetnu partiju, ali i veoma borbenu, što im se na kraju isplatilo i sada se nalaze na petom mjestu sa realnim šansama da se dokopaju plasmanu za Europu.

Sloboda ove godine slavi 100 godina postojanja i sigurno da bi to bio veliki uspjeh za Tuzlake, a novi čelnici kluba sa Tušnja vrijedno rade kako bi veliki jubilej proslaviti kako to i dolikuje.

Naime, na Tušanj će za 100-ti rođenan Slobode doći zagrebački Dinamo i sigurno je da će tribine tuzlanskog stadiona biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

Informacija o zvaničnom dogovoru sa Dinamom potvrđena je za SportSport.ba iz FK Sloboda, a tačan datum odigravanja utakmice bit će poznat u srijedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored utakmice sa trofejnim hrvatskim timom, u FK Sloboda planiraju veliki broj aktivnosti kako bi 100-ti rođendan bio obilježen na najbolji mogući način.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.