Ko propušta naredno kolo: Problemi za Željezničar, Slobodu, Čelik, Mladost...

Susreti se igraju već u srijedu

Ko propušta naredno kolo: Problemi za Željezničar, Slobodu, Čelik, Mladost...

S. Mlaćo

Za nogometaše u Premijer ligi nema predaha. Već u srijedu igraju se susreti 28. kola i sigurno da nas očekuje dosta uzbuđenja.

Derbi se igra na Grbavici gdje će Plavi ugostiti Široki Brijeg. Željezničaru će zbog tri žuta kartona nedostajati Ermin Zec i Sinan Ramović, dok gosti nemaju suspendovanih nogometaša.

Sloboda na megdan Zrinjskom u Mostar putuje bez Edisa Smajića, Antonia Vidovića i Gorana Vukliša. Čelik će u duelu protiv Zvijezde 09 biti lišen usluga Anela Dedića koji je zaradio crveni karton protiv Tuzle City i Vladimira Grahovca, a na drugoj strani pravo nastupa nema Marko Bašanović.

Mladost će na Koševu biti bez Filipa Arežine, Aladina Isakovića i Asanija Djeljilj, pa je sigurno da Dobojlije čeka težak posao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik na megdan GOŠK-u putuje bez Slaviše Radovića, a Tuzla City u Krupu bez Nemanje Stjepanovića.

Pet susreta 28. kola igra se u srijedu sa početkom u 17 sati, dok je duel Željezničara i Slobode planiran za 20 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi