Trener FK Sarajevo nakon pobjede protiv Mladosti

Musemić: Vidjeli ste po radovanju igrača koliko im ovi golovi znače

Danas je na Koševu Sarajevo u okviru 28. kola Premijer lige BiH dočekalo Mladost iz Doboja kod Kaknja. Bordo tim je upisao laganu pobjedu rezultatom 2:0.

Nakon utakmice okupljenim novinarima se obratio trener FK Sarajevo Husref Musemić.

"Vidjela se mala nervoza na početku utakmice, ali dobro smo odigrali prvo poluvrijeme. U drugom poluvrememu smo se pokušali štediti jer za dva dana igramo novu utakmicu, pa smo se trudili i da ne dobijemo kartone. Drugim poluvremenom nisam pretjerano zadovoljan", istakao je Musemić.

"Sve je moguće, još tri utakmice igramo vani, a dvije kući. Sada imamo jako tešku utakmicu protiv Radnika koji je kvalitetan i želi u Evropu. Tako da još ništa nije gotovo", izjavio je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je konačno postiglo gol na Koševu, rasterećenje?

"To ćemo vidjeti u Bijeljini. Vidjeli ste po tome kako su se igrači radovali da im ovi golovi puno znače. Nadam se da će to samo biti dodatni motiv da u subotu odigramo što je bolje moguće", poručio je trener FK Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.