To je prvo naučio

Brazilac koji nastupa za Velež sve nasmijao psovkama na bosanskom jeziku

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Uira de Oliveira Marques ove zime pojačao je FK Velež s kojim je potpisao saradnju do kraja ove sezone.

Uira de Oliveira Marques je dobio priliku od mostarskog kluba da se dokaže, a ukoliko zadovolji ukuse čelnika Rođenih onda će vjerovatno na kraju sezone potpisati novi dvogodišnji ugovor.

Ovaj 25-godišnji Brazilac se brzo navikao na život u Mostaru iako je veoma daleko od svog doma. Naravno, baš kao i svaki strani fudbaler prvo je naučio psovke, a jedan od igrača Veleža odlučio je to objaviti na Instagramu.

Ipak, Uira de Oliveira Marques je od dolaska u Velež odigrao samo jednu utakmicu i to u prošlom kolu kada su Rođeni kao gosti savladali Metalleghe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.