Zrinjski remizirao u Doboju kod Kaknja

Pogledajte gol koji bi Sarajevu mogao donijeti titulu

Admin Čaušević

Sarajevo nije pobijedilo Radnik, ali je prednost u odnosu na Zrinjski ostala nepromijenjena.

Bordo tim je u 29. kolu remizirao u Bijeljini. U ne toliko uzbudljivoj utakmici po izuzetno teškom terenu na Gradskom stadionu je bilo 0:0.

Neriješeno su igrali i Plemići u duelu sa Mladosti. Na MGM Farm Areni publika je u veoma interesantnoj i neizvjesnoj utakmici vidjela četiri gola. 

Mostarski tim je vodio dva puta u Doboju kod Kaknja, a meč je završen rezultatom 2:2 uz promašen penal Ivana Čurjurića u posljednjim minutama.

Izjednačujući gol za Mladost za konačnih 2:2 zabio je Behrudin Atajića iz penala, prethodno je rukom igrao Slobodan Jakovljević te je dobio crveni karton.

Pogodak koji bi na neki način mogao i donijeti titulu na Koševo, prvu nakon 2015. godine možete pogledati u video prilogu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja prvenstva su ostale četiri utakmice. Sarajevo i nakon ovog kola ima četiri boda prednosti te je sasvim jasno da se u Titovoj 38b može početi hladiti šampanjac. 

U narednom kolu dvije prvoplasirane ekipe prvenstva će biti domaćini. Sarajevo će dočekati Čelik, dok će Zrinjski biti domaćin Radniku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.