Mladen Žižović: Ne znam zašto je Rahmanović udario Radovića na poluvremenu

Trener Radnika nakon meča

Mladen Žižović: Ne znam zašto je Rahmanović udario Radovića na poluvremenu

M. Šljivak

Radnik je danas remizirao sa Sarajevom (0:0).

Meč je završen bez golova, a nakon meča je trener domaćih Mladen Žižović rekao:

"Mislim da smo bili ako ne bolji, barem ravnopravan protivnik. Sama pomisao da smo bili ravnopravni je fantastična za nas. Možda smo danas mogli i bolje od jednog boda", rekao je Žižović, te je dodao:

"Nemamo poraza. Za ovakav klub je fenomenalno. Nadam se da će nas sreća poslužiti, a mi ćemo se potruditi da je zaradimo", istakao je Žižović i zatim je dodao o nekim scenama na poluvremenu u tunelu.

"Nije mi jasna reakcija Rahmanovića. Napravio je nesportski potez i ne znam zašto je udario našeg igrača Radovića na poluvremenu. Trebao poraditi na svom psihičkom stanju", rekao je Žižović.

Slab meč u Bijeljini, ali vrijedan bod za FK Sarajevo

Sarajevo je u 29. kolu Premijer lige BiH gostovalo u Bijeljini i nije uspjelo da dođe do pobjede. Meč je završen rezultatom 0:0.

U prvom poluvremenu meča u Bijeljini nismo vidjeli gotovo ništa. Istina, bilo je određenih poluprilika koje nisu donijele previše uzbuđenja pred oba gola.

Razlog nešto lošijoj fudbalskoj predstavi je veliko nevrijeme koje je potpuno potopilo teren. Meč je bio čak i prekinut nekih 10-ak minuta, a kada su se igrači vratili na tere, pravog fudbala nije bilo.

Istina, bilo je borbe sa obje strane. Međutim, nismo vidjeli ništa vrijedno spomena i na odmor se otišlo bez golova (0:0).

Nastavak meča nije ponudio previše sa obje strane. Sarajevo je bilo to koje je napadalo, redali su se napadi Bordo tima, ali oni nisu donijeli previše opasnosti pred golom Mladena Lučića.

Pokušao je trener gostiju Husref Musemić izmjenama promijeniti određene stvari u igri, ali ni promjene nisu donijele ništa novo.

Bilo je određenih pokušaja sa obje strane. Međutim, sve je to bilo itekako slabo i na kraju je ovaj meč završen bez golova i bez pobjednika (0:0).

Zahvaljujući činjenici da je Zrinjski također remizirao, Sarajevo je ostalo na četiri boda ispred u borbi za titulu prvaka, dok je Radnik još uvijek u borbi za Evropu.

Premijer liga BiH, 29. kolo:

Radnik - Sarajevo 0:0

FK Radnik: Lučić, Bečelić, Radović, Simonović, Mekić, Hairlahović, Maksimović, Bradonjić, Đurić, Motika, Šubert.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo: Kovačević, Stanojević, Lazić, Hebibović, Ahmetović, Rahmanović, Velkoski, Mujakić, Crepulja, Halilović, Tatar.




Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Incognito
Popusite Hustefu i crknite od muke jer novi prvak je sa koseva...
36 0
Fcs
Žižoviću, imaš kompleks. Sad bi ti guzice dao da treniraš veliki klub kao što je Sarajevo. Ali to se neće desiti iz prostog razloga jer si ti mali glupi seljačić. Radnik ti je plafon plafona. Neka te tu dok ne ispadnete za godinu-dvije. Onda možda pređeš u Stanišiće. Hahahahaah. SARAJEVO ŠAMPION.
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi