"Spoiler alert"

Ako čekate novu epizodu "Game of Thrones" onda nemojte ulaziti na Twitter profil Jusufa Nurkića!

Endin Čaušević

Američka serija "Game of Thrones" postala je jedna od najpopularnijih ikad, a mnogi nestrpljivo čekaju nove epizode.

Prije dvije sedmice počelo je emitovanje posljednje sezone ove serije, a danas će gledatelji u našoj zemlji imati priliku da pogledaju treću epizodu "Game of Thrones".

Međutim, poznato je da uvijek postoji oni koji vole da prije svih pogledaju epizodu, a zatim namjerno otkriju šta će se dešavati i tako pokvare užitak svima.

Ovu "ulogu" preuzeo je i bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je objavom na Twitteru otkrio da je konačno završena borba živih i mrtvih, te je poručio da na kraju epizode umire Noćni kralj. Komentari na ovu objavu su većinom bili da je Nurkić "spoiler", te da nije to smio uraditi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.