Procurile fotografije

Jesu li ovo dresovi Real Madrida za narednu sezonu?

Admin Čaušević

U javnost su procurile fotografije mogućih dresova Real Madrida za sljedeću sezonu. 

Fotografiju dresa njemačkog proizvođača sportske opreme Adidas je objavio specijalizovani portal Footy Headlineas.

Dresom će dominirati bijela boja s tim da će šare kao i naziv generalnog sponzora biti zlatne boje. Dres dosta podjseća na onaj iz sezone 2011/2012 kada je na klupi Kraljeva sjedio Jose Mourinho.

Dakle, Kraljevi bi se trebali inspirasti nekim vremenima iz prošlosti uz nadu da će se već sljedeće sezone boriti za titule u Španiji i Evropi poslije sezone za zaborav.

Real Madrid i Adidas sklapaju najveći sponzorski ugovor u historiji

Real Madrid je poznat po konstantnom obaranju brojnih rekorda, kako na zelenom terenu, tako i van njega. 

Obarali su nekoliko puta rekord za najskuplje plaćenog igrača na planeti, a možda i narednog ljeta to isto urade, osvojili su tri uzastopna naslova prvaka Evrope, ali zbog svoje nevjerovatne reputacije često rekorde postavljaju i na finansijskom planu, potpisivanjem ogromnih ugovora sa sponzorima i slično.

Tako je i ovog puta, pošto je Real pred potpisivanjem velike saradnje sa proizvođačem sportske opreme "Adidas".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, dvije strane bi trebalo da parafiraju saradnju na čak 10 godina, prema kojoj bi Real godišnje dobijao nestvarnih 120 miliona eura zagarantovanog novca i 30 miliona u vidu dodatnih bonusa.

To će biti apsolutni svjetski rekord, kada su fiksna godišnja primanja u pitanju, a ova vijest dobija sve veće zamahe u španskim medijima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.