Foto: NK Široki Brijeg

Vraća se u Rijeku

Kraj Turčinove avanture u Širokom Brijegu: Navijači su me oduševili

Mladi krilni fudbaler Tomislav Turčin oprašta se od dresa Širokog Brijega

Ovaj hrvatski internacionalac na Pecaru je stigao ljetos kao posuđen igrač Rijeke, u prvih nekoliko utakmica je pružao sjajne partije, no onda je uslijedila povreda poslije koje više nije bio onaj "isti" igrač.

Nedavno je Turčin podvrgnut novom operativnom zahvatu u kojem mu je izvađena pločica koja je fiksirala fibulu, pa mu slijedi novi jednomjesečni oporavak, što znači da je sezona i epizoda na Pecari samim tim za njega završena.

"Operacija je protekla u najboljem redu, sada me čeka kraći odmor pa povratak treninzima i pripremi za sljedeću sezonu. O razdoblju provedenom u Širokom Brijegu mogu reći samo najbolje. Zapravo, sve je bilo odlično do trenutka povrede koja me zaustavila nakon samo nekoliko odigranih utakmica", kazao je Turčin, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želim se zahvaliti svim ljudima u klubu, stručnom stožeru, trenerima, sportskom direktoru, a posebno navijačima koji su me oduševili od samog početka i kojima se posebno zahvaljujem na svemu", istakao je Turčin.

Turčin se po isteku posudbe vraća u Rijeku s kojom je ugovorom vezan do ljeta 2021. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.