Bolje da je prešutio pitanje

Haos u studiju: Michael Owen se osramotio prognozom ko će igrati u finalu Lige prvaka

Endin Čaušević

Nekadašnji engleski napadač Michael Owen gostovao je u emistiji televizije BT Sports, ali bolje da nije.

Nakon završetka karijere Owen je često gost komentator na raznim engleskim televizijama, ali obično barem jednom u emisiji napravi nevjerovatan gaf.

Tako je bilo i ovaj put kada je govorio o Ligi prvaka, jer ga je voditelj pitao za prognozu, odnosno ko će igrati u finalu ovog takmičenja.

Owen je odmah rekao Barcelona, a zatim i Liverpool nakon čega je nastao haos u studiju jer su mu se svi smijali u lice zbog tog gafa.

Jasno je da nekadašnji igrač Redsa želi vidjeti ovaj tim u finalu, ali je nemoguće da to bude protiv kluba s kojim igraju u polufinalu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.