Klopp obradovao navijače Liverpoola

Salah spreman za nedjelju!

Liverpool je i bez Mohameda Salah i Roberta Firmina uspio napraviti čudo i u revanšu polufinala Lige prvaka na Anfieldu protiv Barcelone anulirati 3:0 iz prvog meča, a onda i pobijediti 4:0.

Tako je Liverpool ponovo došao do finala Lige prvaka u kojem će odmjeriti snage sa Tottenhamom koji je isto tako senzaciolano stigao do prilike da se bori za trofej.

Pred Liverpoolom je i utakmica zadnjeg kola Premier lige protiv Wolverhamptona. Redsi i dalje imaju teoretske šanse doći do titule prvaka Engleske, ali će im za to biti potreban kiks Manchester Cityja u Brightonu.

U nedjelju nas, dakle, očekuje konačni rasplet u Premier ligi, a pred susret sa Wolverhamptonom trener Redsa je govorio o onome što najviše zanima navijače njegove ekipe - Mohamedu Salahu.

Navijači Liverpoola imaju dosta razloga za veselje s obzirom da je Klopp otkrio da bi Egipćanin trebao biti spreman za nedjelju, što znači da bi trebao biti spreman, ako se ne desi nova povreda, i za finale Lige prvaka. Osim Salaha i Andy Robertson i Jordan Henderson će biti spremni za Wovlese.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je samo bol. Mohamed Salah, Andy Robertson i Jordan Henderson bi trebali biti dobro za utakmicu sa Wolvesima", istakao je Klopp, ali poručio da u konkurenciji za zadnje kolo PL neće biti Roberta Firmina.

Inače, sve utakmice zadnjeg kola Premiershipa se igraju u nedjelju u istom terenu - od 16:00 sati.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.