Salihamidžić je komentarisao mnoge teme vezane za Bayern

Bavarci će u posljednjem kolu odlučivati o svojoj sudbini

Salihamidžić bez dlake na jeziku: Ako ne postanemo prvaci, ova sezona će biti sr*nje

S. Pašalić

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić gostovao je jučer na ZDF-u gdje je progovorio o budućnosti Nike Kovača.

Bayern je jučer odigrao samo 0:0 na gostovanju kod Leipziga i tako propustio priliku da kolo prije kraja prvenstva osigura naslov prvaka.

"Imamo priliku osvojiti trofeje i ne želimo rasipati energiju pričom o pojedincima. Hoće li Kovač ostati? Vidjet ćemo. Ima moju punu podršku. Činjenice same najbolje govore o njemu", rekao je Salihamidžić tokom gostovanja na ZDF-u.

Zatim je upitan i da ocijeni cijelu sezonu. "Postanemo li prvaci onda s 4+, ako ne onda će ova sezona biti usr*na", rekao je sportski direktor Bavaraca.

Prošle sedmice je Mundo Deportivo objavio kako je Salihamidžić bio u Madridu kako bi se sastao sa bivšim trenerom Reala Julenom Lopeteguijem.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bio sam u Maadridu na sastanku s jednim nogometnim menadžerom, ali ne i sa Lopeteguijem", dodao je Salihamidžić.

On je na kraju rekao kako na ljeto želi dovesti novog krilnog napadača i da je Bayernu zanimljiv Timo Werner.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.