Kostarikanac mijenja sredinu?

Supruga Keylora Navasa otkrila ime njegovog novog kluba

S. Grebović

Dolaskom Thibauta Courtoisa u Real Madrid prošlog ljeta sa gola je otisnuo dotadašnjeg čuvara mreže Kraljeva Keylora Navasa, bacivši ga u drugi plan.

Iako je u jednom trenutku izgledalo da će Zidanov dolazak promeniti njegovu sudbinu na golu Reala, to ipak se nije desilo. Tako je 32-godišnji Kostarikanac ove sezone sakupio svega 19 nastupa u svim takmičenjima.

Navas zbog toga nije krio nezadovoljstvo. U više navrata je izrazio želju da ode, a sada je, po svemu sudeći, poznato i gdje. 

Supruga Keylora Navasa, Andrea Salas, proteklih dana je boravila se sa svojim suprugom u Portu, a na Instagramu je u opisu jedne fotografije Porta napisala "Ostajemo ovdje."

Mnogi su ovo povezali sa mogućim odlaskom Navasa u Porto, pa ostaje da se vidi hoće li Kostarikanac poći identičnim stopama kao Iker Casillas, koji je nedavno najvjerovatnije okončao karijeru zbog srčanog udara koji je doživio 1. maja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.