Real prodaje 13 fudbalera, četvorica su pod 'možda'
Velika rekonstrukcija u Madridu već je počela. Vidjet ćemo kako će se završiti (Foto: EPA)

Ogromne promjene u kraljevskom klubu

Real prodaje 13 fudbalera, četvorica su pod 'možda'

M. Šljivak

Madridski Real je ovog ljeta spremio potpunu čistu unutar ekipe.

Veliki broj fudbalera napustit će kraljevski klub, a Marca navodi da je čak 13 igrača nema više šta tražiti u Madridu.

Objavili su čak i imena fudbalera na koje trener Zinedine Zidane ne računa u narednoj sezoni i oni će gotovo sigurno napustiti ekipu.

To su: Keylor Navas, Reguilon, Vallejo, Theo Hernandez, Ceballos, James, Odegaard, Llorente, Kovačić, Oscar, Bale, Mayoral, Raul de Tomas.

Pored ove liste fudbalera koji su definitivno otpisani tu su još četvorica koja su pod upitnikom i za njih se ne zna hoće li ostati u klubu.

To su: Brahim, Isco, Vazquez, Mariano...

Naravno, određene pozicije će biti popunjene pojačanjima. Očekuje se dolazak velikih zvijezda u Madrid, a lista igrača kojih Kraljevi žele je odgromna.

Među potencijalnim pojačanjima je i reprezentativac BiH Miralem Pjanić, Eden Hazard je već završena stvar, a konstantno se sa Realom povezuju Paul Pogba, Christian Eriksen i Luka Jović.

Bit će svakako veoma interesantno vidjeti kako će madridski velikan izgledati naredne sezone. Lošije od ove sigurno ne mogu, jer je iza njih zaista težak period.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zinedine Zidane će imati dosta posla da napravi idealan tim za povratak na vrh španskog i evropskog fudbala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
svi nebitni koji nisu standardni ice i varane i kros mozda karlehon a doce 4-5 novih ali odbrana i napad posebno i 1 veznjak.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi