Veliko slavlje bordo dijela Sarajeva

Pehar stigao na Koševo: Horde zla napravile spektakl ispred stadiona!

Endin Čaušević, foto: S. Mlaćo

Fudbaleri Sarajeva osvojili su danas Kup Bosne i Hercegovine nakon što su u finalu s ukupnih 3:1 pobijedili Široki Brijeg.

U prvom meču Sarajevo je slavilo na Koševu sa 3:0, dok je danas Široki uspio da pobijedi na Pecari sa 1:0, ali im to nije bilo dovoljno da nadoknade zaostatak iz prve utakmice.

Fudbaleri Sarajeva proslavili su osvajanje trofeja na terenu Pecare, a zatim su krenuli put glavnog grada BiH. Na Bradini ih je dočekao veliki broj Hordi zla koji su napravili nevjerovatan spektakl i blokirali saobraćaj.

Nakon bakljade i zajedničke pjesme autobus s igračima Sarajeva krenuo je ka Koševu. Također, ispred stadiona Asim Ferhatović-Hase okupio se veliki broj navijača bordo kluba kako bi dočekali svoje junake i proslavili osvajanje Kupa BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.