Zagrijava se atmosfera: Navijači Sarajeva ispred Koševa čekaju bordo ekspediciju!

Sprema se veliko slavlje

Zagrijava se atmosfera: Navijači Sarajeva ispred Koševa čekaju bordo ekspediciju!

E. Čaušević, foto: T. Hebib

FK Sarajevo osvojio je danas Kup Bosne i Hercegovine.

Bodro klub je u dvije utakmice slavio protiv Širokog Brijega sa 3:1, te je zasluženo došao do trofeja ovog takmičenja.

Na Bradini su navijači Sarajeva napravili pravi spektakl, a isto ih čeka i ispred stadiona Asim Ferhatović-Hase gdje se okupio veliki broj navijača Sarajeva.

Autobus s fudbalerima ovog kluba trebao bi uskoro stići nakon čega će početi proslava trofeja. Naravno, ekspedicija SportSport.ba nalazi se na licu mjesta.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljoze01
12345...97 svi su tu
0 30
Analiticar
Sasvim zasluzeno. Najiskrenije cestitke od mene. Trebali bi dovesti normalnog trenera i uz 2 ili 3 dobra pojacanja, pokusati sa ovom ekipom napraviti neki iskorak u Europi. Sretno.
0 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti