Horde zla na Bradini napravile spektakl: Igrači Sarajeva ostali u nevjerici!

Proslava titule u Kupu BiH

Horde zla na Bradini napravile spektakl: Igrači Sarajeva ostali u nevjerici!

E. Čaušević, foto: S. Mlaćo

Fudbaleri Sarajeva osvojili su Kup Bosne i Hercegovine nakon što su u dvije utakmice sa ukupnih 3:1 bili bolji od Širokog Brijega.

Sarajevo je prije sedam dana u prvom meču na Koševu slavilo s ubjedljivih 3:0 što im je i donijelo trofej. Široki je uspio pobijediti danas na Pecari sa 1:0, ali je to bila pirova pobjeda za ovaj tim.

Fudbaleri bodro kluba su na terenu stadiona Pecara proslavili trofej Kupa BiH, no slavlje tek slijedi. Naši fotoreporteri su se zaustavili na Bradini gdje se nalazi veliki broj navijača Sarajeva.

Popularne Horde zla odlučile su iznenaditi svoj klub što su uspjeli jer igrači Sarajeva nisu mogli šta se dešava. Bakljada i pjesma navijača je oduševila fudbalere kluba s Koševa.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hasimaga
Velicanstveno, to mogu samo Horde....
82 0
Edin Merlin
MI SMO DIVOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
61 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi