Navijači čekaju meč na Koševu

Baščaršija u znaku FK Sarajevo: Bordo dio grada spreman za veliku proslavu

Endin Čaušević, foto: S. Bošković

Fudbaleri Sarajeva danas igraju na svom terenu protiv Zvijezde 09 u okviru 31. kola Premijer lige BiH.

Bordo klubu danas je potrebna pobjeda kako bi i teoretski osigurali titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Ovo bi mogla biti sezona za pamćenje jer je Sarajevo na korak od prve duple krune u historiji kluba.

Sarajevo danas na Koševu igra protiv Zvijezde 09 koja rasterećena stiže u glavni grad s obzirom da su osigurali opstanak u društvu najboljih.

U glavnom gradu naše zemlje sve je spremno za proslavu titule, a bordo dio grada od jutros je u slavljeničkoj atmosferi. Glavno slavlje zakazano je ispred Vječne vatre, a bina i koreografija se pripremaju za svečani doček ekipe.

Na ulicama Sarajeva je mnogo navijača bordo tima koji su izvukli dresove iz ormara i krenuli ka stadionu Koševo da sa svojim klubom proslave duplu krunu.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.