Čestitali rivalu na tituli

Gospodski potez Zrinjskog nakon što je Sarajevo postalo prvak

Edmir Škorić

U HŠK Zrinjski nisu imali prigovor na osvojenu titulu Sarajeva.

Bordo tim je kolo prije kraja slavio protiv Zvijezde 09 (4:0) i tako obezbijedio šesti naslov, a iz drugoplasiranog Zrinjskog su čestitali rivalu na osvojenom prvom mjestu.

"FK Sarajevo je novi prvak BiH! Našim sportskim rivalima iskreno čestitamo na zasluženo osvojenom prvom mjestu uz želju za uspješnim nastupom u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka", saopšteno je iz Zrinjskog.

Plemići su do danas bili aktuelni prvaci, a sada je taj epitet pripao timu sa Koševa, koji je osvojio duplu krunu i po svim parametrima zaslužio trofeje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.