Iako su imali svoje mečeve, bivši igrači došli da slave titulu Sarajeva

Ostali vezani za bivši klub

Iako su imali svoje mečeve, bivši igrači došli da slave titulu Sarajeva

FK Sarajevo po prvi put u historiji osvojio je duplu krunu.

Klub predvođen Husrefom Musemićem u pretposljednjem kolu BH Telecom Premijer lige BiH savladao je Zvijezdu 09 sa 4:0, a velikoj pobjedi i ujedno slavlju nazočilo je skoro 15.000 navijača.

Među navijačima mogla su se vidjeti i brojna poznata lica, između ostalih, Ivan Tatomirović i Miloš Stojčev koji su propustili današnje utakmice svojih klubova kako bi došli na Koševo i proslavili titulu.

Stojčev i Tatomirović su bili dio generacije koja je nakon osam godina čekanja u sezoni 2014/2015. osvojila naslov, a iako su ih životni putevi kasnije odveli sa Koševa, za Sarajevo su ostali i dalje vezani.

Veliki broj navijača se, naravno, fotografisao s njima ispred stadiona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi