Iza Hadžića je odlična sezona u Radniku

Irfan Hadžić na radaru HŠK Zrinjski

Irfan Hadžić, robusni napadač bijeljinskog Radnika, jedna je od prvih želja mostarskog Zrinjskog na listi igrača koje bi Mostarci rado vidjeli u dresu s lentom u idućoj sezoni.

Ovaj momak rođen u Prozoru 1993 godine iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Bijeljinaca u kojoj je kolo prije kraja postigao 9 golova i tri asistencije.

I sam Blaž Slišković je nekoliko puta i sam naglasio kako bi volio vidjeti Hadžića u svom timu. U idućoj sezoni u dresu Zrinjskog gotovo sigurno nećemo gledati Dalibora Veselinovića koji nije iz raznih razloga uspio opravdati epitet velikog pojačanja, a nije do kraja poznato hoće li u dresu Mostaraca u narednoj sezoni igrati Amer Bekić i Staniša Mandić koji u dresu sada već viceprvaka Bosne i Hercegovine igra na posudbi iz norveškog Sogndala.

Hadžić bi itekako bio sjajna alternativa ako ne i prva napadačka opcija Zrinjskog ukoliko bi ga uspio dovesti u svoje redove. Prema nezvaničnim informacijama za usluge ovog napadača zainteresirani su još i Željezničar te FK Tuzla City. 

Hadžić je dok se nije skrasio u Radniku igrao još u Belgiji, Slovačkoj, Nizozemskoj, Sloveniji i Hrvatskoj ali se nigdje nije uspio zadržati dugo dok se 2017. nije vratio u BiH, točnije u Bijeljinu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.