Mladi veznjak odlazi u Grčku

Lijep gest Šabanadžovića: Saigrače i stručni štab počastio oproštajnom večerom

Takmičarska sezona u Bosni i Hercegovini je na izmaku. Preostalo je da se odigra još jedno kolo Premijer lige BiH, prije nego što stručni štabovi raspuste svoje ekipe.

Poput ostalih premijerligaša i Željezničar će odigrati još jednu utakmicu prije odlaska na kratki odmor, pa je Anel Šabanadžović večeras iskoristio priliku da se propisno oprosti od svog Želje.

Naime, on je u jednom restoranu organizovao oproštajnu večeru za svoje saigrače i članove stručnog štaba Željezničara.

Tako je Šabanadžović "počastio" Plave sa Grbavice prije nego što krene put Grčke.

Kao što je poznato, mladi veznjak Željezničara je još zimus dogovorio transfer u grčki AEK, a ovog ljeta će se pridružiti svojoj novoj ekipi.

Šabanadžović je sa AEK-om potpisao petogodišnji ugovor i donio svom Željezničaru značajnu zaradu.

Anel Šabanadžović je produkt omladinske škole Željezničara, a ove sezone je odigrao 30 utakmica u plavom dresu u svim takmičenjima, te je postigao jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba dodati da Željezničar u posljednjem kolu Premijer lige BiH gostuje kod Tuzla Cityja.

Željezničar će sezonu 2018/2019 završiti na četvrtom mjestu tabele Premijer lige BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.