Plavi ubjedljivi protiv juniora, zaigrao i Portugalac Abreu

Trening-utakmica na Grbavici

Plavi ubjedljivi protiv juniora, zaigrao i Portugalac Abreu

Na stadionu Grbavica danas je odigrana trening-utakmica između prvotimaca i juniora Željezničara.

Više razloga za slavlje na kraju su imale starije kolege predvođene Amarom Osimom, a konačan rezultat susreta glasio je 5:2.

Prvi dio igre pripao je prvotimcima 3:1. Rodin je doveo Plave u vodstvo, poravnao je Nuhanović, a potom je Duraković postigao autogol. Na 3:1 postavio je Mujezinović.

Drugi dio Plavi otvaraju s dva brza gola. Prvo je pogodio Šabanadžović, a potom Zajmović za 5:1. Do kraja utakmice juniori su uspjeli smanjiti prednost starijih kolega, a konačnih 5:2 postavio je Aljić.

Na kraju dodajmo da je drugi dio za Plave igrao Portugalac Miguel Abreu koji će narednih nekoliko dana boraviti na probnom radu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar prvo poluvrijeme: Fejzić – Stevanović, Rodin, Sipović, Stanić – Sadiković, Hajdarević – Klepač, E. Zec, Mujezinović – Krpić.

Željezničar drugo poluvrijeme: Kršić – Stevanović, Bogičević, Osmanković, Bajić – Osmanović, Miguel Abreu – Klepač, Šabanadžović, Zajmović – Zubanović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fcs
Čestitam na ubjedljivom trijumfu. Hahaahhahahhhh.
9 0
Div iz šehera
juniori dobili 2 crvena
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi