Veznjak boravio na probnom radu u Željezničaru

Miguel Abreu se vraća u Portugal

Do kraja sezone Premijer lige BiH ostalo je još jedno kolo, ali u FK Željezničar su već počeli razmišljati o pojačanjima za novu sezonu.

Tako se proteklih dana nekoliko igrača pojavilo na probnom radu u Željezničaru.

Na treningu Željezničara održanom u utorak se pojavio i portugalski internacionalac Miguel Abreu.

Ovaj 25-godišnji veznjak je odigrao i prijateljski meč u kojem je prvi tim Željezničara odmjerio snage sa juniorima, ali kako nezvanično saznajemo Abreu neće potpisati ugovor sa Plavima sa Grbavice.

Naime, Abreu će se već danas vratiti u svoj rodni Portugal.

Inače, Miguel Abreu je svoju čitavu dosadašnju karijeru proveo u domovini. Igrao je za Amoru, Armacenenses, Gil Vicente i Mouru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da će Željezničar danas otputovati u Lukavac, a da će sutra odigrati utakmicu posljednjeg kola Premijer lige BiH protiv Tuzla Cityja.

Izabranici Amara Osima će trening pred utakmicu sa Tuzla Cityjem odraditi na stadionu u Devetaku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.