Ostala bez skupocjenih stvari

Napadnuta atraktivna mama Nicole Zaniola: Lako je krenuti na usamljenu ženu

Midhat Šljivak

Nicolo Zaniolo je zablistao ove sezone u dresu Rome. 

Njegov dolazak na Olimpico iz Intera ispostavio se kao pravi potez, ali je i njegova atraktivna mama Francesca pokupila veliku pažnju zbog svog izgleda.

Ona je prethodnih dana i opljačkana. Očigledno su lopovi iskoristili činjenicu da je poznata, pratili su je i izvršili su pljačku.

Francesca je ostala bez skupocjenog Rolexa i ključeva od BMW-a, a Nicolo se nakon svega oglasio.

"Lako je napasti samu ženu i prijetiti joj na ulici", kratko je komentarisao mladi fudbaler Rome.

Navijači Rome su pravi džentlmeni: Osvanuo transparent ispred kuće mame Nicola Zaniola!

Zaniolo je glavna tema italijanske javnosti u posljednje vrijeme, ali ne samo zbog fudbala već i zbog svoje mame. Naime, njegova 40-godišnja mama našla se u centru pažnje nakon što ju je Zaniolo kritikova i poručio da se mora ponašati u skladu sa svojim godinama.

Ona voli izazovno da se oblači, te često objavljuje na Instagramu fotografije koje izazivaju dosta pažnje. U posljednjem intervjuu došlo je do velikog nesporazuma kada su navijači Rome zamjerili Zaniolovoj mami što je pričala protiv kluba, te su je itekako kritikovali na društvenim mrežama.

Međutim, ona je riješila ovaj nesporazum i objasnila da nisu dobro shvatili ono što je htjela reći. Navijači Rome potrudili su se da se iskupe za sve loše komentare koje su joj dali, te su to uradili na veoma džentlmenski način.

Ispred njene kuće okačili su transparent na kojem je pisalo da se izvinjavaju za svoje postupke, te da se kaju za teške riječi koje su mnogi izgovorili. Također, poslali su joj i buket ruža u tradicionalnim bojama, a i ona se pohvalila s tim na Instagramu i poručila da su izglađeni odnosi s navijačima Rome.

"Vaše iskreno izvinjenje je prihvaćeno jer dolazi iz srca. Hvala vam na predivnim ružama", napisala je Zaniolova mama.