Zaniolo slavio gol Juventusa, a zgodna mama nije ostala bez riječi

Atraktivna Francesca je imala šta da kaže

Zaniolo slavio gol Juventusa, a zgodna mama nije ostala bez riječi

Midhat Šljivak

Nicolo Zaniolo je ove sezone eskplodirao u dresu Rome.

Mladi 19-godišnjak je na Olimpico došao kao dio transfera za Radju Nainggolana iz Intera i očito se to ispostavio kao jako dobar potez rimskog tima.

Nicolo igra zaista odlično u prvoj sezoni i već se kontsantno povezuje sa velikim timovima, naročito Juventusom za kojeg mladi veznjak i navija.

Tako je Zaniolo proslavio gol Ronalda protiv Ajaxa u Ligi prvaka.

"Moj Bože kakav gol je postigao Cristiano", napisao je Zaniolo, a zatim se oglasila njegova izuzetno atraktivna majka Francesca Costa.

"Gledali smo skupa tu utakmicu. I ja sam navijala za Juventus zbog Cristiana, jer je on i moj omiljeni fudbaleri", istakla je Francesca.

Zatim je spomenula i činjenicu da bi njen sin od naredne sezone mogao igrati zajedno sa Cristianom u Juventusu. Torinska Stara dama je veoma zainteresovana za usluge mladog fudbalera.

"Uvijek sam navijala za Romu, ali ako Nicolo odluči promijeniti tim i ako pređe u Juventus, sigurno je da ću navijati za njega", istakla je atraktivna Francesca.

Dvojac iz Rome od ljeta u dresu Juventusa?

Juventus je spreman tokom ljeta napraviti određene promjene unutar tima.

Ekipa Maxa Allegrija će sasvim sigurno biti ojačana, a čak dvojica fudbalera Rome bi karijeru mogla nastaviti u torinskom velikanu.

Italijanski mediji tvrde da je Stara dama spremna da u svoje redove dovede mladog veznjaka Nicolu Zaniola i grčkog defanzivca Kostasa Manolasa.

Zaniolo je navijač Juventusa. Ne krije da bi nekad volio zaigrati za Bianconere, a to bi se moglo desiti jako brzo jer je Juventus spremio ponudu od 30 miliona eura za njega.

Ipak, rukovodstvo Vučice traži nešto više novca. Spremni su Zaniola pustiti za deset miliona više i biće interesantno vidjeti hoće li se talentovanom veznjaku ispuniti san da zaigra za Juventus.

Njegov putem bi mogao i grčki defanzivac Kostas Manolas. Sjajni 28-godišnji fudbaler se ranije povezivao sa mnogim velikanima i čini se kako je došlo vrijeme da ode.

Da bi do transfera moglo doći govori podatak da grčkog fudbalera zastupa Mino Raiola, menadžer koji je jako blizak Bianconerima i dvojac Rome bi mogao pojačati velikog rivala.

Za sada je sve samo pitanje cijene. Oba fudbalera Bianconere bi mogla koštati 80 miliona eura što je sasvim dobra cifra jer se radi o itekako kvalitetnim pojačanjima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE