Trofejni trener o detaljima razgovora za SportSport.ba

Musemić i FK Sarajevo započeli pregovore: Sve zavisi od investitora!

Samir Mlaćo

FK Sarajevo i Husref Musemić danas su obavili prvu rundu pregovora o produženju saradnje.

Podsjetimo, bordo tim je osvojio duplu krunu, ali Musemiću je istekao ugovor.

Danas su obavljeni prvi razgovori i iskusni stručnjak je zadovoljan. Za SportSport.ba. je otkrio kako su tekli razgovori.

"Mislim da imamo iste poglede. Mene je interesovalo u kojem pravcu ide FK Sarajevo, jer najteže je ostati tu gdje jesi i biti bolji. Čelni ljudi kluba istog mišljenja s tim da sada čekaju odgovor investitora, odnosno da vide šta on želi sada, te naravno kakav će budžet biti", kazao je Musemić, te dodao.

"Što se tiče nas u Sarajevu na istoj smo talasnoj dužini. Sarajevo treba da se još organizuje, a sa investitorom je tek počela saradnja i znate kako to ide. Trebalo malo vremena i oko komunikacije, te ostalih stvari".

Sarajevo je ove sezone ostvarilo historijski uspjeh. Musemić je potvrdio znanje i sigurno da navijači nemaju ništa protiv njegovog ostanka.

Za SportSport.ba je kratko dodao da je nova runda pregovora dogovorena za subotu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.